![]() |
adiunkt w jednostce Instytut Mikrobiologii
|

dr
Karolina Jaworska
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2022 - Audyt systemu zarządzania i kompetencji technicznych 1400-SPMHS-ASZKT
2022 - Bezpieczeństwo i jakość mikrobiologiczna żywności 1400-SPMHS-BJMZ
2022 - Higiena farmaceutyczna oraz systemy zarządzania jakością 1400-SPMHS-HFSZJ
2022 - Mikrobiologiczne i molekularne metody badań produktów spożywczych 1400-SPMHS-MMMBPS
2022 - Mikrobiologiczne metody badania kosmetyków i wody 1400-SPMHS-MMBKW
2022 - Mikrobiologiczne metody badań produktów leczniczych 1400-SPMHS-MMBPL
2022 - Mikroorganizmy w środowisku 1400-SPMHS-MWS
2022 - Monitoring higieny oraz systemy zarządzania jakością w przemyśle kosmetycznym 1400-SPMHS-MHSZJPK
2022 - Systemy zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (GMP/GHP) 1400-SPMHS-SZJPS
Prowadzone przedmioty
2022Z - Mikrobiologia 1400-113MIK:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10)
2022L - Mikrobiologia przemysłowa 1400-114MIKP:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2022L - SDNSP - Rozwój naukowy – zajęcia indywidualne z promotorem (warsztat naukowca) 1700-SZD-RNZI:
Warsztaty (grupa 19)
2022 - Klasyczne i molekularne metody identyfikacji mikroorganizmów 1400-SPMHS-MIM:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)